Jedna od najbolje odevenih žena podelila masu: Ili je hvale ili joj se smeju, a šešir koji nosi je URNEBESAN – preslikani OKLOP OD KORNJAČE

Holandska kraljica Maksima ostala je verna eleganciji, a stil je prilagodila prilici, pritom mislimo i na to da je određenim detaljima modnih izdanja odala poštovanje zemlji domaćinu.


Kraljica Maksima sa suprugomFoto: Profimedia

Maksima koja je u top tri najbolje odevene članice evropskih kraljevskih porodica, uz Kejt Midlton i špansku kraljicu Letisiju, nosila je odeću toplih tonova koji su najviše rezervisani za jesen, ali trendovi kažu da nije pogrešno nositi ih ni u martu.

Maksima u šetnji Indonezijom
Maksima u šetnji IndonezijomFoto: Profimedia

Njeno najzapaženije izdanje iz Indonezije jeste ono čiji je krucijalni detalj bio šešir – neobičan, upadljiv, ali i prilično smešan izbor.

Pogledajte šešir!
Pogledajte šešir!Foto: Profimedia

Ljubitelji šešira vole ekscentrične modele, ali nepisano pravilo mode kaže da modna ocena zavisi od slučaja do slučaja, a u slučaju holande kraljice ovo je bio pogrešan izbor. Šešir je na njoj izgledao kao oklop od kornjače, a veliki broj reakcija na Instagramu je negativno, što zbog ovog detalja, zbog pogrešne kombinacije svih ostalih elemenata stajlinga.

U Indoneziji je od korona virusa obolelo 34 ljudi. Ministar saobraćajaove zemlje Budi Karja Sumadi zaražen je kovidom – 19.