Jednostavna elegancija – 3 savršene frizure za novogodišnju noć

Kako nas je praznična euforija sve obgrlila, već uveliko razmišljamo o sjajnim outfitima, ali i frizurama za novogodišnju noć.

Ovog puta odlučili smo se za jednostavnu eleganciju i za vas izabrali tri frizure koje je veoma jednostavno napraviti, a da utisak koji ostavljate bude sofisticiran i u skladu sa vašom odjevnom kombinaciom.
#1 Bujne lokne
Lokne su sinonim za holivudski glamur i omiljena su nam frizura za sve posebne prilike, ali za najluđu noć u godini bujne, glamurozne lokne su sjajan izbor. Stilizacija je jednostavna, ako kosu adekvatno pripremite. Cijeli outfit upotpunite make-upom i zanimljivim nakitom i učinite od sebe divu večeri.

#2 Visoki rep
Ako je vaš outfit prilično upečatljiv, odlučite se za nešto jednostavniju frizuru poput visokog repa. Ova frizura gotova je za samo nekoliko sekundi, a ako želite nešto atraktivniju verziju, blago uvijte svoj rep i ukrasite ga nekim hair dodatkom.

#3 Pletenice Pletenice su sjajan detalj svake elegantne frizure, bilo da je riječ o repu, puštenoj kosi, ili elegantnoj punđi. Ako ste se odlučili za nježnu šminku i romantičnu kombinaciju upotpunite svoj look romantičnim pletenicama.
(Ljepota i zdravlje)