Jednostavni potezi koji čuvaju ljubav — Life Coach — Stranica 1 od 2 — Lovesensa.rs

Pevanje serenade pod prozorom, dani ispunjeni sa 101 ružom, romantične večeri i nezaboravan provod svakog vikenda – sve to nas podseća na romantične filmove i izgleda sjajno. Ali, čljubav u realnosti nije takva, i toga smo svi svesni.

Ljubav u stavrnom svetu se prikazuje u malim stvarima. Trenutak kada pogledate svog partnera u oči i znate da li je srećan i tužan, zagrljaj kao podrška, namigivanje kao znak da će sve biti u redu i nežan zageljaj pod ćebetom dok gledate film… Ljubav je dodir, poljubac, trenutak kada zajedno rešavate sve izazove i zajedničko jutarnje buđenje. Ljubav je kada jedno drugom olakšate, motivišete se i u pravom trenutku izgovorite prave reči.

Pročitajte još:

Kako da nekome pošaljete signale ljubavi putem telepatije: tehnika za isceljivanje srca i privlačenje ljubavi

Dopustite ljubavi da uđe u vaš život

Priča za 60 sekundi: kako da pronađete ljubav svog života

Kako bi se ljubav očuvala i rasla, važno je da se obe strane trude da budu u srećnoj vezi.

Često muškarci nisu siguri šta mi želimo, ali ni žene nisu svesne koliko jednostavnih stvari njihov partner očekuje od njih.

Evo kojih 7 stvari muškarac očekuje u emotivnom odnosu:

1. Komplimenti

Zabluda je da samo žene uživaju u komplimentima. Često se stiče utisak da su muškarci sigurniji od žena u svoj izgled ili da toliko ne mare šta će obući i da li im dobro stoji frizura nakon šišranja – to je sasvim pogrešan utisak. Začinite svoju veu komplimentima. Kažite svom partneru kako lepo izgleda kada obuče novu košulju ili pohvalite njegov parfem. Ovo će mu uliti dozu samopouzdanja i ponovo ćete mud ati do znanja da vam se dopada.

2. Recite da zaista ceite ono što radi za vas

Zahvalnoste je ključ sreće. Ovde nije reč o novcu i cifri an bankovnom računu, već o malim stavrima koje često zaboravimo da cenimo. Zahvalite se partneru kada vam pomogne u kućnim poslovima, uradi domaći zadatak sa decom ili vas posavetuje šta da preduzmete na poslu.

Međusobnim iskazivanjem zahvalnosti, stvaramo jednu prijatnu i komfornu atomsferu u domu i podstičemo jedni druge da se i dalje trudimo.

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani!

Maksimalni dozvoljen broj znakova za preuzimanje je 600, uz obavezan link na lovesensa.rs