Jeste li u vezi s nezrelim dječakom ili zrelim muškarcem?

Nijedna žena ne želi da bude mama svom dečku. Ponekad je teško iz prve znati da je neki muškarac zapravo još malo dijete. Kako ne biste završile s nekim takvim u ozbiljnoj vezi, obavezno provjerite što pravi, odrasli muškarci nikada ne rade, a nezreli dečki konstantno ponavljaju.

#1 Izbjegavanje problema
Zreli i odgovorni muškarci ne bježe od problema, nego se s njima suočavaju i pokušavaju im pronaći rješenje.
#2 Kritikovanje
Kritikovanje je odlika loših ljudi, pa samim tim i loših muškarca. Pravi muškarci daju samo konstruktivne kritike.

#3 Skrivanje emocija
Samouvjereni muškarci ne misle da su emocije rezervisane za slabiće i ne plaše ih se pokazati i podijeliti s boljom polovinom.
#4 Zanemarivanje
Zreo muškarac vas neće ostaviti po strani na večeri s njegovom porodicom ili prijateljima, naprotiv, pokušaće vas što bolje upoznati s drugim ljudima do kojih mu je stalo.

#5 Nepoštovanje
Pravi muškarac nema problema s pranjem suđa ili uzimanjem porodiljskog bolovanja umjesto partnerke, ako je to pametnija odluka. S druge strane, neko ko je nezreo može vam na jasan način dati do znanja da vas ne smatra ravnopravnima i da ne namjerava umjesto vas raditi “ženske” poslove.
#6 Svađanje s roditeljima
Pravi frajeri imaju prisan odnos s roditeljima. Muškarci koji se ružno ponašaju prema svojim roditeljima jednog bi se dana tako mogli odnositi i prema vama ili možda prema vašoj djeci.
(Ljepota i zdravlje)