Jeste li znali da je Lepa Brena bila s ovim poznatim muškarcem?

Ljubavni život lepe pevačice pre nego što se udala za proslavljenog tenisera Slobodana Bobu Živojinovića mnoge intrigira


foto: Damir Dervišagić

Pre nego što je upoznala Bobu Živojinovića, Lepa Brena je bila u ljubavi sa Mirkom Krlićem, doskorašnjim poslanikom i bivšim predsednikom skupštinskog Odbora za kulturu i informisanje!

 

Bilo je to u prvoj polovini osamdesetih, kada je ona već postala zvezda, a Krlić je bio di-džej u rodnom Zrenjaninu. Pevačica nikada nije pričala o tome, ali Krlić jeste, i to nakon što su raskinuli, piše Kurir.

 

 

Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Ali to je već prošlost i mi smo sada samo dobri prijatelji — kazao je Mirko za Sabor pre 30 godina, a kako se tada pisalo da se Brena udaje za novinara Ratka Kneževića, Krlić je i o tome govorio.

 

Nisam se iznenadio kada je objavljeno da se udaje. Jer ja za tu njenu želju već odavno znam. Dok smo bili zajedno, često mi je govorila: “Mirko, najveća mi je želja da zasnujem svoju porodicu. Stalno me progoni misao da će slava jednoga dana proći, a ja ostati sama.” Tog straha nikako nije mogla da se oslobodi, pogotovo što je stalno bila odvojena od roditelja, koji žive u Brčkom — izjavio je on 1985. i opisao kako su se njih dvoje sreli.

 


foto: Youtube Printscreen

 Brenu sam upoznao kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled. I počeli smo da se zabavljamo. Ja sam tada radio kao disk-džokej u Domu mladosti, a kasnije u baru. Brena je u našem gradu pevala u dva maha po nekoliko meseci, a viđali smo se i kasnije.


Mirko je ispričao koliko je Brena bila tužna kad je ostajala sama u hotelskoj sobi.

 

Često sam je zaticao uplakanu. Teško je podnosila usamljenost. Događalo se da je i po čitav sat plakala bez prestanka. I kada bih video da ne može da se smiri, govorio sam joj: “Breno, spremi se, putujemo za Brčko!” Na brzinu bi se spremila, seli bismo u moj crveni “fijat kupe”, i za nešto više od sata brze vožnje bili bismo kod njenih u Bosni. Tek kada bi se našla u roditeljskom domu, Brenino lice bi se ozarilo — prisećao se.

 

 

( Izvor: Kurir )