Jeste li znali s kojim poznatim glumcem je u braku prelepa Sofija Juričan?

Jedna od najharizmatičnijih i najlepših srpskih glumica već osam godina je u srećnom braku s kolegom od kojeg se retko odvaja i na poslu i privatno


foto: Antonio Ahel/ATA Images

Viđali smo ih zajedno u pozorištu, ali i ispred kamera, a privatno su nerazdvojni! Očaravajuća Sofija Juričan (39) i dve godine stariji glumac Radomir Nikolić (41) upoznali su se davne 2007. godine, dok su radili na predstavi “Brod plovi za Beograd”, a u ljubavnu vezu stupili su dve godine kasnije.


Kako je njihova ljubav rasla, par je rešio da se zakune u večnu ljubav, što su učinili 2012. godine, a od tada izgledaju sve zaljubljenije i retko ih možemo videti razdvojene i bez širokih osmeha.

 


Oboje iza sebe imaju bogate karijere, kako u pozorištu, tako i i na televiziji, a Sofija je stalni član Ateljea 212, dok Radomir često radi u ovoj ustanovi. Zajedno su učestvovali u nekoliko projekata, između ostalog i u seriji “Zvezdara” i reklamama, a u duetu su nas više puta nasmejali u emisiji “24 minuta sa Zoranom Kesićem”. Deo njihove porodice je još patuljasti šnaucer Džoni Fabio, koji se i sam pojavio u nekoliko predstava, među kojima je i “Veliki Getsbi” u Madlenijanumu.

 

 

( Glossy )