Kako da ojačate organizam tokom zimskih dana na potpuno PRIRODAN način?

U godini koju polako ostavljamo za sobom glavna tema u čitavom svetu bila je očuvanje zdravlja, a pre svega jačanje imuniteta.


Kada je imunitet u pitanju, mnogi teže tome da svoj organizam, umesto različitim skupim preparatima, ojačaju i zaštite prirodnim putem, zbog čega se najradije opredeljuju za zdravu ishranu i namirnice obogaćene visokim procentom vitamina i minerala.

Iz porodice Imlek, regionalne kompanije sa tradicijom dugom više od šest decenija, stiže idealno rešenje u kom će ove zime mnogi od nas pronaći savršenog saveznika za borbu protiv virusa i gripa!

Reč je o Balans+ IMUNO proizvodima koji na jednostavan i praktičan način pozitivno utiču na jačanje vašeg imunog sistema. Tu spadaju Balans+ IMUNO jogurt koji ima jedinstvenu i prirodnu formulu i Balans+ mleko sa dodatkom cinka.


foto: promo

Jedinstvenu Balans+ imuno formulu čini kombinacija kultura, koje imaju veliki broj kliničkih studija koje potvrđuju delotvornost u jačanju imunog sistema, i vlakana koji takođe imaju dokazano pozitivan uticaj na zdravlje. Osim toga, od izuzetnog značaja je i sadržaj vitamina B6, B12 i D3, koji su važni za održavanje normalne funkcije i jačanje imnuiteta.

Balans+ Imuno mleko sadrži cink citrat – oblik cinka koji ima visoku moć apsorpcije. Važno je napomenuti i da čaša od 300 ml Balans+ Imuno mleka sa cinkom sadrži čak 45 % od preporučenog dnevnog unosa cinka!


foto: promo

Redovnom konzumacijom ovih proizvoda obezbedićete svom organizmu adekvatnu zaštitu u vreme virusa i sezonskog gripa, kada je dodatna i preventivna briga o zdravlju od velikog značaja. Da biste na najbolji način pomogli sebi i svojim najdražima u odbrani imuniteta, poželjno je da IMUNO proizvodi budu deo vaše svakodnevne uravnotežene ishrane, a kontinuiranom konzumacijom postićićete najbolji mogući efekat.

Preporučena je konzumacija dva puta dnevno, najbolje uveče i ujutro, a formula je pogodna za sve uzraste kao deo izbalansirane ishrane.