Kako da znate da je baš ON taj pravi!

Mnoge žene u sretnim brakovima tvrde, da su već pri prvom susretu sa sadašnjim mužem, znale da je on onaj pravi, a na pitanje koje svaka djevojka cijelog života sanja, svojim izabranicima su bez razmišljanja rekle da.

Ako ste mislile da je onaj pravi, onaj zbog koga ste izgubile glavu, vjerovatno ste pogriješile. Pravi je onaj, sa kojim će sve biti spontano i jednostavno. Kada se onaj pravi pojavi pred vama, prestaju sve igrice, premišljanja i konačno je sve jasno, a on će vam bez zadrške svakodnevno pokazivati koliko ste mu bitni. Srodne duše prepoznaće se po uzajamnom povjerenju, strpljenju i požrtvovanju. Čak i kada među vama postoje krupne karakterne razlike, ako ste jedno drugom pravi, prevazići ćete sve, uz potpuno razumijevanje i prihvatanje.
Pitali smo žene kako su znale da je baš on onaj pravi, a onda smo za vas izdvojili najčešće odgovore.
1. On je vaša bezuslovna podrška
Od prvog dana, on vas podržava u svakoj odluci koju ste donijeli i vi bez sumnje znate da će tako biti do kraja života.

2. Imate potpuno povjerenje u njega
Sa njim je tako jednostavno, nikada vas nije razočarao, niti vam dao povoda za sumnju. Bezuslovno mu vjerujete, a to je jedan od osnovnih preduslova za sretan brak.

3. Sa njim želite sve da proživite
Kada upoznate pravog, sa njim želite da podijelite sva iskustva i da sa njim proživite najljepše moguće stvari. Ništa neće postojati, ni strahovi, ni predrasude, samo vas dvoje i gomila lijepih uspomena.

4. Postoji rješenje za svaki vaš problem
Za vas dvoje ne postoji problem bez rješenja. Imate otvorenu komunikaciju, uvijek razgovarate o teškoćama i imate samo zdrave konflikte, nakon kojih ste oboje spremni da radite na poboljšanju veze. Takav odnos možete imati samo sa muškarcem, koji vas zauvijek želi pored sebe, jer se u suprotnom ne bi trudio.

5, Motiviše vas
Partner koji će sa vama provesti život, motivisaće vas da uz njega postanete najbolja verzija sebe. Zajedno ćete se truditi, stvaraćete zajedničke ciljeve i uvijek ćete jedno drugo podsticati na uspjeh!
Kada se jednom pojavi taj, za koga ćete osjetiti da je onaj pravi, znaćete da ćete mu bez razmišljanja reći da! I tog trenutka počeće vaša najljepša avantura.
(Ljepota i zdravlje)