“KAKO MI NIKO NE DA ULOGU GOSPOĐE, NEGO STALNO RASPALE JADOVANKE?” Evo šta Kaja Žutić kaže o GLUMI, ali i majci Ceci

Glumica Katarina Kaja Žutić govorila je o svojim ulogama, ali i o mami, glumici Svetlani Ceci Bojković.


foto: Stefan Tomasevic/ATAImages

Kaja Žutić igra u popularnoj seriji “Tate” i naglasila je da joj je uloga baka Ruže – omiljena.

 

Moju Ruki najviše volim. Na snimanju mi je bilo mnogo zabavno i cela ekipa je sjajna, to je uloga koju najviše volim. Postali smo kao porodica. Mnogo sam se ložila na to oblačenje, na kostime, pa sam znala da na snimanje donesem i pola ormara pa da biramo i smišljamo kombinacije. Kažu mnogi da ih podsećam na mamu u seriji i to je valjda normalno, od gena ne možeš da pobegneš, ali mislim da je to najviše baš zbog garderobe koji nosim. Taj stajling liči na mamu – rekla je Kaja.

 

 

Ova godina za Katarinu Žutić bila je više nego uspešna, jer pored pomenute serije, glumi i u novom filmu Darka Bajića “Ime naroda”, a u pozorištu se igraju dva komada koja je režirala.

 

Krenulo me, što se kaže. Nažalost, u našem društvu i u okruženju ti come back-ovi ne znače mnogo, odnosno, uopšte nisu garancija da ćete i dalje nastaviti da radite i da će vas zvati za uloge. Meni se sada tako namestilo, da me Darko pozove da glumim u filmu, pa onda da dobijem poziv i za seriju “Tate”. U pozorištu sam imala prilike da se okušam u različitim ulogama i da se poigram sa različitim spektrom uloga, ali su mi na filmu i u serijama nekako uvek davali iste uloge. Pitala sam se stalno – kako se niko ne zezne da mi da ulogu neke gospođe, nego stalno glumim neke raspale jadovanke s margine. I etoprizvala sam tako ulogu Milice Miletić u filmu “Ime naroda” – ispričala je Kaja u emisiji “Kec na jedanaest” na televiziji K1.

 

 

( Glossy/Kec na jedanaest )