KAKVI MUŠKARCI NAJČEŠĆE IMAJU SEKS? 3 osobine koje su ključne ako želite da obarate žene s nogu, pravo u krevet!

Opušteni, zabavni ili uvek organizovani? Evo šta kaže nauka!


Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/LanaStock

Istraživanje sprovedeno u Australiji utvrdilo je da postoji šest osobina koje su ključne za uspeh u krevetu kada su u pitanju muškarci!

Učesnicima je dat test ličnosti poznat kao “Velika petorka”, koji određuje koje su dominantne crte ličnosti u nečijem karakteru. Utvrđeno je da su ove tri kombinacije dobitne!

Ovaj test utvrđuje pet karakternih crta – ekstrovertnost, otvorenost, osvešćenost, neuroticizam i saosećanje, poznato i kao “prijatan” karakter.

Ovo su dobitne kombinacije za bogatiji seksualni život čine samo tri ove osobine – ekstrovertnost, saosećanje i osvešćenost, u tri moguće kombinacije.

Ekstrovertnost i saosećanje

Muškarci koji imaju ovakav karakter su centar zbivanja u društvu. Oni su puni samopouzdanja, vole da pričaju i lako ostvaruju povezanost s drugima. Smatraju ih ljubaznim, toplim i uviđavnim. Nije ni čudo što imaju više seksa, jer su ovo sve osobine koje žene traže kod muškaraca, po brojnim anketama.

Ekstrovertnost i osvešćenost

Ovo je kombinacija otvorenog, živahnog karaktera koji voli da bude u centru pažnje, i promišljenog, organizovanog karaktera punog discipline. Ovakvi muškarci često su i veoma uspešni u poslu kojim se bave, a ukoliko bismo morali da im tražimo manu, veoma retko su spontani. Oni znaju šta hoće i znaju kako to da ostvare.

Osvešćenost i saosećanje

Ovi muškarci su prijatni, zabavni, ali nisu “naporni” kao što umeju da budu previše ekstrovertni muškarci. Takođe znaju šta hoće, ali znaju i da ništa nije vredno prevelikog stresiranja. Ako bismo morali da ih opišemo jednom rečju, neka to bude “opušteni”.

Saznajte i kako da sa sigurnošću znate da li je žena doživela orgazam i koje erogene zone su “neistražene” a donose ogroman užitak!


Nežni deo zadnje strane kolena je često golicljiv, tu je koža mekana i dodir “izluđuje”! Lagani dodiri su dobar izbor, jer će jači možda golicati partnera ili partnerku.

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/golubovy

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/golubovy
1

Teme je prepuno nervnih završetaka, i jedna je od velikih neistraženih zona. Predlažemo vam laganu, zavodljivu masažu temena.

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/g-stockstudio

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/g-stockstudio
2

Stomak – blizu je intimne regije, izaziva osećaj iščekivanja. Odličan je za nežne poljupce i maženje, ali i poigravanje “hladno/toplo”, odnosno igru kockicom leda ili nečim toplim.

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/puckons

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/puckons
3

Prsti na stopalima, ne, nisu samo za one koji imaju fetiš! Mazite ih, ljubite ili grickajte!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Solovyova

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Solovyova
4

Ručni zglobovi, tako osetljivi, a tako retko ih dodirujemo! Nežni poljupci i dodiri na unutrašnjosti ručnog zgloba rasplamsaće strasti.

Izvor: Guliver/Getty images/iStock/KrisCole

Izvor: Guliver/Getty images/iStock/KrisCole
5

AD


/ 5

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.