KAŽU DA JE LEPŠA OD ANDRIJANE LIME! Bila je verenica uspešnog sportiste, čak je i Jarić bacao oko na nju

Sanja Brnović je na sebe skrenula pažnju 2010. godine kada se pojavila u VIP “Velikom bratu”.

Nije pobedila, ali se posle o njoj i te kako pričalo, posebno zbog lepote. U to neko vreme bila je u vezi i sa košarkašem Nikolom Pekovićem, i pričalo se čak i o njihovom venčanju, ali romansa se ubrzo završila.

– Bili smo veoma vezani, ubrzo smo se i verili, pa mi se zato i činilo da naša veza nije trajala skoro sedam meseci, nego sedam godina. Iako sam se trudila da se isključim iz posla, potajno sam želela da radim jer mi nije bilo interesantno da po ceo dan sedim u kući bez obaveza. Sputavala sam sebe i vremenom je nezadovoljstvo bilo sve veće i došlo je do zasićenja. Zbog toga je naša ljubav odjednom pukla i rastali smo se. Nisam tip osobe koji pati zbog ljubavi, pa sam nakon našeg razlaza počela odmah da radim, a i izbrisala sam zajedničke fotografije kako bih što pre zaboravila to iskustvo – izjavila je svojevremeno Sanja Brnović.

Kada je u pitanju njen ljubavni život, pominjali su se mnogi poznati muškarci. Povezivali su je sa fudbalerom Masimom Abrozinijem, Ronaldinjom, a postojale su spekulacije da je čak i Leni Kravic pokušao da je smuva. Najjače glasine bile su one da je u vezi sa Markom Jarićem, a mnogi su komentarisali da im to nije čudno jer je Sanja taj tip lepotice, a lepotom, kažu, premašuje čak i Adrianu Limu.

U vreme tih glasina, Sanja je odlučila da kaže šta misli o svemu tome.

– Hoće li prestati priče o mom ljubavnom životu? Osobe koje me poznaju i ne poznaju, hoće li prestati da plasiraju priče o meni da sam u vezi sa osobama koje čak i ne poznajem, kao i da me spajaju sa drugarima sa kojima kafu popijem? Stvarno sramota – istakla je Brnovićeva.

(Espreso.rs/Blic)