Kćerka Ozzyja Osbournea podijelila fotografiju posjete očevom karantinu

Kelly Osbourne, kćerka poznatog muzičara Ozzyja Osbournea, na svom je Instagram profilu podijelila fotografiju koju je napravila pri posjeti roditeljima nakon tri sedmice razdvojenosti, objasnivši kako njenom ocu najteže pada činjenica da je ne može zagrliti.

Kelly je posjetila svoje roditelje nakon što je od njih bila odvojena tri sedmice zbog pandemije koronavirusa. Ali, čak i kada su se ponovo sreli, morali su držati distancu i nisu mogli zagrliti jedni druge iz sigurnosnih razloga.

“Danas sam prvi put vidjela svoje roditelje nakon tri sedmice! Čak i ako ih nisam mogla zagrliti, za sad sam zadovoljna što sam ih uspjela ikako vidjeti”, objasnila je Kelly u Instagram objavi, dodavši da su njeni roditelji dobro.

View this post on Instagram

Today was the first time I got to see my parents in almost 3 weeks!!! Even though i did not get to hug them…. at this point I will take what I can get. They are doing well and are save and sound for now. Thank you so much for your continued well wishes love and support. We will get through this together. I love you all 💜 stay safe.

A post shared by Kelly Osbourne (@kellyosbourne) on Mar 26, 2020 at 6:16pm PDT

Uz to se zahvalila za sve poruke podrške i svu ljubav koju fanovi porodice neprekidno šalju. Uz sve je dodala fotografiju poruke njenog oca: “Bilo je lijepo vidjeti te danas, ali mi se srce slama zbog činjenice da te ne mogu zagrliti i poljubiti”.