Kejt Mos sada deli savete za savršen izgled sa svim damama!

Nedavno je slavni supermodel otkrio u intervjuu za magazin “Stylist” i neke od svojih proverenih trikova za lepu kosu i kožu.


Supermodel Kejt Mos je jedna od najpoznatijih manekenki svih vremena, a ova dama je jedna od retkih koja svoju mladoliksot duguje dobrim genima, a ne estetskim korekcijama. Ona i sa 46, uprkos sitnim boricama i nepravilnostima, izgleda prosto savršeno, a pre svega prirodno.

Nedavno je slavni supermodel otkrio u intervjuu za magazin “Stylist” i neke od svojih proverenih trikova za lepu kosu i kožu.

Njenom bjuti savetu posebno će se obradovati dame sa retkom dlakom i tankom kosom, kakvu i sama Kejt ima. Ona taj problem rešava potpuno besplatno, a savet je pokupila od vrhunskih frizera.

“Frizeri Sem Meknajt i Gido Palau naučili su me kako da najbrže dobijem volumen na temenu. Sve što treba da uradite je de prstima lagano trljate i štipati koren kose, a možete koristiti i četkicu za zube”, otkrila je.


Atraktivna plavuša priznala je i da je najveća tajna lepe kože zapravo hidratacija i da istu postiže uz pomoć brojnih maski za lice namenjenih u te svrhe.

No, najviše pažnje privukla je njena metoda za borbu protiv podočnjaka, koja daje ekspresne rezultate, a ne košta baš ništa! Izgleda da koliko god novca da imate, ono najbolje uvek dolazi iz prirode.

“Napunite umivaonik ili neku veliku posudu hladnom vodom, a unutra ubacite led i nekoliko kolutova krastavaca, pa u to zaronite lice i držite koliko go možete. Ovaj trik instantno smanjuje otečenost i zateže kožu”, tvrdi Mosova.

Nakon ovog trika koža će biti jedra, odmorna i sveža.

( žena.rs )