Klima se jedan od najdugovečnijih brakova Holivuda: Sindi Kraford pred razvodom?!(FOTO)

Supermodel iz 90-ih, Sindi Kraford i njen četiri godine mlađi suprug Rendi Gerber, vlasnik fabrike tekile i distributivnog lanca, u braku su čak 22 godine, ali sada im se bračni brod navodno opasno ljulja, piše magazin Life&Style.

Naime, par je nedavno stavio u prodaju porodičnu vilu na Beverli Hilsu, a izvor koji im je blizak rekao je da je to znak njihovih napetih odnosa i razmišljanja o tome da počnu da žive odvojeno.

“Dugo vremena sva njihova pažnja bila na deci, Kaji Gerber(18) i sinu Prisliju (20), ali sad kad su oni odrasli, sve im više postaje jasno koliko malo toga imaju zajedničkog. Čak i tokom zatvaranja usled pandemije, Rendi je više vremena provodio sa svojim starim prijateljem Gordžom Klunijem, nego sa Sindi”, otkriva izvor.

Rendi  više ni ne poziva Sindi na zajednička druženja

Izvor bizak paru rekao je kako Rendi više ni ne poziva Sindi na njihova druženja i da ona poslednih meseci najčešće sedi sama kod kuće svake večeri, a on se vraća tek u ranim jutarnjim satima. Vrhunac drame nastao je kad su odlučili da odu na odmor u Meksiko i tamo da porade na svojoj vezu ili odluče da prekinu brak. Navodno su, tvrdi izvor, tamo njih dvoje uspeli da razgovaraju i pretresu šta ih muči, pa se njihovi prijatelji nadaju da će ipak uspeti da prevaziđu probleme.

(Stil.kurir.rs/Story)