Kod izbora partnera bitnija im je pamet od izgleda!

Svaka od nas bira partnera po nekim svojim preferencijama, vrednostima i interesovanjima. Dok je nekim ženama prilikom odabira partnera bitan fizički izgled, druge će radije “pasti” na inteligenciju muškarca.

Veruje se da astrologija dosta otkriva o osobi. Stoga, donosimo vam koji znakovi Zodijaka biraju pre pamet nego izgled, prenosi Pinkvilla.

Blizanci

Reč je o inteligentnom  horoskopskom znaku, koji uvek postavlja puno pitanja u komunikaciji i vode glavnu reč.

Stoga, najviše će ih oboriti s nogu partner sličan njemu po inteligenciji, onaj koji će im pružiti inteligentnu stimulaciju i iskazati svoje mišljenje.

Međutim, postoji razlika u tome šta preferiraju muškarac i žena Blizanac.

Dok muškarci padaju na dobar izgled, žene Blizance najpre privuče inteligencija muškarca.

5 jednostavnih pravila: Kako da aktivirate zakon privlačenja i dobijete baš sve što želite u životu!

Škorpija

Škorpije teže različitim vrstama inteligencije. S obzirom na to da je Škorpija vodeni znak, emocija im je u prvom planu. Dakle, uglavnom u odabiru partnera traže emocionalnu inteligenciju.

Svideće im se muškarac koji je svestan svojih emocija. Drugim rečima, oni traže partnera koji je u stanju da ih razume na dubljem nivou.

Jarac

Lepota im jeste bitna, ali ne u toj meri kao pamet. Kod muškarca će pre primetiti inteligenciju nego mišićav izgled. Racionalnost i logika su dve najvažnije stvari kojim se vode u potrazi za partnerom.

Jarac je ambiciozan znak koji se odlično snalazi u svemu što radi. Upravo zato će ih najviše privući osoba koja je podjednako vredna i ambiciozna poput njih.

Vodolija

Reč je o jednom od najinteligentnijih horoskopskih znakova. Zato i ne čudi što uživaju u druženju sa osobama koje su na njihovom intelektualnom nivou.

Snalažljivi su i konstantno tragaju za novim znanjima, te ih kod partnera najpre privlače inteligencija.

Numerolog otkriva: Ovo su najpovoljniji datumi u avgustu – Tih dana se sve želje ispunjavaju!

(Stil.Kurir.rs)