Koje cipele uvijek funkcioniraju uz tajice, traperice i suknje?

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hailey Bieber voli udobnost: oduvijek sam tati “krala” robu

Neke od omiljenih modnih formula uvijek su iskoristive, bez obzira na trendove i njihove promjene. Otvorene natikače, koje su hit i ovo proljeće, predivno će izgledati u kombinaciji s trapericama, tajicama i suknjama ili haljinama, a slično pravilo vrijedi i za retro tenisice te sportske natikače inspirirane outdoor trendovima.

Traperice kraće i šire varijante idealno će pasati uz lagane sandale s remenčićima radi ravnoteže – gležanj neka se vidi, kako se stopalo ne bi “utopilo” u širini nogavica.

Suknje i haljine midi varijante lepršave su i fluidne te odlično izgledaju u formuli sa sandalama s malom potpeticom, kao i modernim natikačama bez ukrasa.

Ženstveni krojevi vole i tenisice. Dok su bijele klasik, u ovu priču ulaze i sve one veće, deblje tenisice koje stvaraju ultimativni dojam udobnosti.

Trakice nisu samo za vježbanje, one su postale must have za unutra i van, a u šetnji su popularne s tenisicama debelog potplata, kako bi noga djelovala vitkije.

Sandale inspirirane outdoor trendovima i šetnjom po prirodi danas kombiniramo sa ženstvenim haljinama u znaku volana.

Još jedan dobar stilski kontrast primjer je stila u ravnoteži. I dok je haljina mekana i lagana, tenisice su veće i podsjećaju na sportski chic koji vlada street style scenom.

Tajice raznih varijanti nisu samo rezervirane za hoodicu, već dobro izgledaju u kombinaciji s klasičnim, širokim blejzerom i laganim natikačama, hitom sezone.

Za drugačiji dojam traperica tu su natikače u bojama, koje ove sezone imaju super popularan motiv jastučića koji se pojavljuje umjesto klasične trake.

Jednostavne outdoor sandale ušle su u svijet poslovnih kombinacija, a najbolje su u crno-bijeloj varijanti.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Hailey Bieber voli udobnost: oduvijek sam tati “krala” robu

POGLEDAJTE VIDEO Dean Kotiga: #ZAJEDNO24SATA

 

(24sata.hr)