“KOLIKO MRZITE SVOJ ŠLAUF OKO STRUKA ― KOJI NI XXL MAJICA NE PRIKRIVA?” Snežana Dakić NIKAD iskrenija, komentari se NIŽU

Voditeljka je progovorila o ovoj temi bez dlake na jeziku

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Voditeljka Snežana Dakić progovorila je iz svog ugla o temama koje smatra važnim, pa se dotakla pitanja zdrave ishrane, kondicije i aktivnosti, pa dala savete.

Koliko truda ulažemo da bismo se sebi više dopadali i da bismo se sviđali drugima.? … Da bismo bili po standardu… A tek koliko krivice osećamo ako ga ne ulažemo?! Koliko vas oseća krivicu kad jede slatkiš, picu ili palačinke? Koliko vas grize savest kad se kasno najedete? Koliko mrzite svoj šlauf oko struka, koji ni muška majica XXL ne može da kamuflira? Kad se prisloni, eto njega!! Važno je pronaći aktivnost koja nas raduje, koja nam nije mrska. Iako ne kuburim sa kilogramima, ipak zaključujem da su Kalorije neuništive. Toliko se lepe za telo, da se često pitam: šta bi bilo kad bih jela sve što mi se jede i kad bih jela koliko mi se stvarno jede? Ne gladujem, ali se uzdržavam od nekih namirnica. Pošto ne volim previše sporta, iskreno, mrzi me, iako mi godi, onda se trudim da ne unosim puno, jer znam da ne mogu da potrošim. Razmišljam: koliko je život u velikom gradu otežao taj sportski stil života. Sve nam je daleko i onda smo vezani za sedenje: u kolima, autobusu, kod kuće, na poslu. Plus vrućina ili zima. Neugodno. Ja dosta hodam, ali to mi nije dovoljno ni za trošenje kalorija, ni za mišićnu masu. Mora još neki trening. Evo, biram rolere, a kombinovaću ih sa teretanom – za gornji deo tela. Sad je i bicikl popularan, dok još ne bude mnogo vruće. Pa – do posla i od posla, ali da ponesete da se presvučete“, napisala je ona.

( Glossy )