Kombinacije OVIH boja učiniće da svaki stajling izgleda BESPREKORNO!

I najskuplji komad u pogrešnoj boji može da izgleda jako loše


Kod pravljenja stajlinga, odabir boja je vrlo bitan. Ukoliko ih iskombinujete na pravi način, svaka modna kombinacija će izgledati izuzetno skupo čak iako to, zapravo, nije. Nekada je zaista teško pronaći komplementarne nijanse koje se lepo uklapaju, zato smo poslušali savete vrhunskih modnih stručnjaka.


Evo šta oni kažu, koje se to boje najbolje slažu:

Roze i crvena

Iako se do nedavno smatralo da ove dve boje nikako ne treba da se nađu u istom autfitu, to pravilo se promenilo. Ova kombinacija, zaista, izgleda vrlo upečatljivo i moćno. Definitvno je pravi izbor za one dame koje vole da privlače pažnju.

Jarko žuta i svetlija plava

Kontrast toplijih i hladnijih nijansi uvek daje fenomenalan efekat. Ove dve boje odaju utisak uspešne i moćne žene i dobar su izbor za mnoge prilike.

Crvena i krem

Jedna klasična kombinacija boja koja nikad neće izaći iz mode. Ove dve nijanse su idealne za pravljenje poslovnog stajlinga. Nisu previše napadne, a sigurno će odati utisak vrlo sposobne žene koja dobro zna šta želi i kako to da ostvari.

Bež i bela


Ove nežne nijanse kada se spoje u jedan stajling izgledaju neverovatno dobro. Ovde reči nisu potrebne, pogledajte fotografiju i uverite se sami.

( (Stil.kurir.rs) )