Kraljica Leticija je verna ovom kroju koji savršeno ističe njenu liniju! (FOTO)

Kraljica Leticija,

Kraljica Leticija (47), majka dvoje dece i supriga kralja Španije, pojavila se danas na svečanosti u Valensiji u crvenoj midi haljini u prelepoj haljini u crvenoj boji. Haljinu je pametno uklopila sa cipelama na štiklu u istoj boji i zlatnim minđušama. Sa prepoznatljivom šminkom i kosom, kraljica Leticija je ponovo oduševila modne kritičare.

Baš moćno izgleda: Kraljica Leticija još jednom očitala modnu lekciju svima! (FOTO)

Ovo putovanje je deo turneje na koju su krenuli kraljica i kralj Španije, a prva na spisku je bila Valensija. Oni na ovaj način podržavaju ekonomiju ali i socijalne i kulturološke promene koje su zahvatile njihovu zemlju usled pandemije korona virusa.

Odličan poslovni stajling: Ni kraljica Leticija nije odolela vodećem trendu sezone! (FOTO)

Poznati par se inače od pojave pandemije pojavljuje sa zaštitnim maskama, a u ovoj prilici odlučili su se za socijalno distanciranje.

Savršene za letnje kombinacije: Ove sandale obožava kraljica Leticija, Megan Markl i Kejt Midlton! (FOTO)

Ranije istog dana, kraljica je ponela nešto svedeniju haljinu. U pitanju je takođe midi haljina koja ističe njenu savršenu liniju, sa interesantnim dezenom u belo-ružičastoj kombinaciji. Uz ovu haljinu, kraljica je ponela cipele u boji kože. Kosu je vezala u rep, a minđuše su ponovo bile u zlatnoj boji.

Koja vam se kombinacija kraljice Leticije više dopada?

(Stil.Kurir.rs)