Kraljica Leticija odbacila štikle i sve HIPNOTISALA trendi jesenjim stilom

Španska kraljica besprekorno je uklopila boje i ponovo rešila da odmori da od visokih potpetica


Leticija od Španije, jedna od nesumnjivo najbolje odevenih žena na planeti, ne mari previše za pravila i za to šta je uobičajeno kada je u pitanju odevni stil pripadnika kraljevskih porodica. Viđali smo je kako često ponavlja odevne kombinacije, češće nosi odeću s potpisom high street modnih kuća kao što su Massimo Dutti i Uterqüe nego komade luksuznih brendova, ne stidi se da ponekad pokaže gola ramena ili obuče haljinu iznad kolena… i definitivno ne igra na sigurno!


Tako je sa starim pravilom da noga uvek lepše izgleda s visokim potpeticama i da su one rezervisane za svečanije prilike — nakon što se celog leta na najvećem broju zvaničnih kraljevskih dužnosti pojavljivala u espadrilama, i tokom jeseni nastavlja da izgleda vrlo elegantno i poslovno bez štikli. U tome joj pomaže izvanredan ukus kada je reč o obući, a najnoviji par cipela u kojima se pojavila je jedan od njenih najboljih modnih izbora u poslednje vreme.


Španska kraljevske porodica, koja trenutno boravi u Kneževini Asturiji, španskoj automonoj zajednici čija je princeza starija ćerka kraljevskog para Leonor, posetila je pre nekoliko dana Somao, zvanično najbolje asturijsko selo ove godine.


Mlada princeza Leonor, koja će za nekoliko dana napuniti 15 godina, održala je govor pred okupljenim stanovništvom, dok su je roditelji kralj Felipe VI i kraljica Leticija i mlađa sestra princeza Sofija podržavali, ali je kraljica ponovo ukrala najveću pažnju. Na tome opet može da zahvali svom stilu — ponela je klasični trenč sive boje koje potpisuje Hugo Boss i karirane sive pantalone ravnog kroja u poslovnom stilu jednog pristupačnijeg brenda. Možda najupečatljiviji deo ove modne kombinacije jesu cipele, odnosno crne mokasine. U pitanju je obuća koja je izuzetno udobna, svakoj kombinaciji daju poslovnu notu i odišu otmenošću, ali i ozbiljnošću, i bez sumnje je nešto u šta vredi uložiti novac.


Leticija je ovoj odevnoj varijanti dodala torbu Uterqüe i decentne Channel minđuše.

( Glossy )