Kraljica Leticija ovog leta nosi samo ovaj kroj haljine! (FOTO)

Kralj Felipe i kraljica Leticija,

Španska kraljica Leticija je jedna od najbolje stilizovanih kraljica, a za razliku od jordanske kraljice Ranije, sa kojom je često porede, a koja se može pohvaliti garderobom kojom dominiraju imena iz samog vrha modnog sveta, lepa Španjolka verna je pristupačnim modelima, najčešće s domaćim potpisom.

Romantična haljina za sve prilike: Kraljica Leticija zablistala u cvetnom dezenu! (FOTO)

Kralj Felipe i kraljica Leticija obeležili su Dan Galicije, a za tu priliku bivša novinarka odabrala još jedan jednostavan stajling kojim je dominirala košulja-haljina, praktičan letnji komad koji u zadnje vreme često nosi.

Dve savršene kombinacije u jednom danu: Kraljica Leticija je verna ovom kroju koji savršeno ističe njenu liniju! (FOTO)

Košulja-haljine su kao pojas za spašavanje u danima kad ne znate šta obući a kada neželite da potrošite mnogo vremena za osmišljavanje neke kombinacije. Pristaju svakoj figuri, a ponuda u prodavnicama je bogatija iz dana u dan pa s lakoćom svako može da pronađe baš onakvu kakvu želi.

Bež haljina na kopčanje midi dužine s dezenom lišća na kraljici Leticiji izgleda prelepo, a pre samo nekoliko dana pojavila se u svetloplavoj haljini-košulji sa skrivenim kopčanjem. Uz nju je nosila espadrile s punom petom, omiljeni model sandala koji je ovog leta kombinovala uz brojne stajlinge.

Baš moćno izgleda: Kraljica Leticija još jednom očitala modnu lekciju svima! (FOTO)

Ali ovog puta uz večni, damski model haljine, laskavog A kroja, odabrala je štikle s otvorenom petom od lakovane kože u boji kože. Cipele u toj boji, pogotovo s petom uvek su siguran izbor jer ne odvlače pažnju s odeće, a prednost im je i što vizualno izdužuju figuru. Tačka na ovom stajlingu bila je klač torbica od tamnozelene kože sa zmijskim printom.

Kako se vama dopada stajling lepe kraljice Leticije?

(Stil.Kurir.rs)