Kraljica Leticija za posetu crkvi odabrala svedeno letnje izdanje

S obzirom na svečanu priliku i mesto koje su posetili, kraljica Leticija je odlučila da ponese haljinu koja je u isto vreme pristojna, prigodna, a opet dovoljno elegantna.


Kralj Felip VI od Španije i njegova supruga kraljica Leticija boravili su u toku jučerašnjeg dana u grad Santjago de Kompostela, što je samo deo njihove ture po zemlji, koja ima za cilj osnaživanje i podršku ekonomskim, socijalnim i kulturnim dešavanjima nakon pandemije virusa korona.

Dan je bio posvećen apostolu Santjagu, te su kralj i kraljica najpre posetili crkvu u ovom španskom gradu, a potom se upisali i u knjigu gostiju.

S obzirom na svečanu priliku i mesto koje su posetili, kraljica Leticija je odlučila da ponese haljinu koja je u isto vreme pristojna, prigodna, a opet dovoljno elegantna. Kraljica je nosila belu košulja-haljinu Pedro del Hierro, sa “tropskim” printom lišća, koji je prava konkurencija cvetnom dezenu, a znamo da te motive španska kraljica posebno voli rado nosi, kao i kaišem oko struka. Uz ovu haljinu Leticija je obula svoje nude salonke sa štiklom koje potpisuje Karolina Herera, zlatne minđuše, jedan od njenih omiljenih prstenova Karen Hallam i torbicu u tamnozelenoj boji.

Naravno, sa lica nije skidala zaštitnu masku, u čemu je potpuno dosledna poslednjih nedelja.

Kako se vama čini njen najnoviji modni odabir?

( Glossy )