Krenite u kulinarsku avanturu sa Sofijom i Lenkom (FOTO)

Svakog petka mama Sofija i njena ćerkica Lenka deliće sa nama ukusne recepte za nedeljni ručak (i kašice)! Uplovimo zajedno u kulinarsku avanturu!

Izgubile ste inspiraciju za kuvanje? Nemate vremena da postignete da se brinete o bebi i pripremite zdrave obroke? Sve vam je dosadilo? Mi donosimo pomoć!

Naša čitateljka Sofija i njena ćerkica Lenka rešile su da kuvaju za vas! 

U narednim nedeljama, svakog petka na portalu Yumama.com donosimo vam predlog za nedeljni ručak koji su pripremile ove dve damice. Pred vama će se naći ideja za kompletan ručak – kako za mamu i tatu, tako i za bebicu!  

Neka kuvanje bude zabavno, neka obroci budu zdravi!

“Hej, drugari, već smo nagovestili da se nešto super krčka u našoj kuhinjici! Kako je to naša omiljena prostorija u kući (moja jer sam oduvek želela belu kuhinju i do detalja osmislila svaki kutak, a Lenkina jer pas, koji ponosno nosi titulu dadilje, tu provodi većinu vremena), rešile smo da svoju uživanciju prenesemo i na vas! Znamo da je najveća muka svake žene ‘Šta kuvati danas'. Zato smo Yumama, moja ćerka i ja odlučile – jednom nedeljno Lenka i ja kuvamo za vas. Svakog petka tu će biti ideja za ručak, kako za nas, tako i za bepce. Kako vam zvuči predlog da zajedno uplovimo u ovu kulinarsku avanturu?”

Sofija i Lenka

 

Foto: Privatna arhiva


Foto: Privatna arhiva

Mamina kratka priča o ljubavi: 'Zato kažem HVALA mom malom čudu. Hvala što znam da je svet ljubav' 'Da li smo iskreno posvećene sebi ili imamo masku za svako novo jutro?' Mama Sofija otvoreno o majčinstvu

Najnovije vesti, rezultate medicinskih istraživanja i savete stručnjaka na temu roditeljstva, zdravlja i lepote možete pratiti na našoj Fejsbuk stranici – YuMama