Ksenija Bujišić iskreno o majčinstvu koje joj je promenilo prioritete!

Voditeljka ističe da joj dadilja nije potrebna, jer ima pomoć najbiližih.


foto: Damir Dervišagić

Vodieljka Ksenija Bujišić ostvarila se u ulozi majke veoma mlada, ali je dobrim organizovanjem uskladila obaveze i porodicu, te nema potrebu za angažovanjem dadilje.

Nevenčani suprug se brine o ćekici kada je ona na poslu.

“Novi projekat je za mene potpuna promena, ne samo u profesionalnom nego i u životnom smislu. Doskoro sam živela tako što sam sa poslom bila gotova u 11 sati. Rad na jutarnjem programu iziskuje skroz drugačiju organizaciju života” – istakla je nekadašnja voditeljka vremenske prognoze koja je odnedavno posvećena programu koji se emituje u kasnim večernjim časovima.

Ksenija Bujišić
foto: Instagram

“Neobično mi je da se sa posla vraćam kasno uveče, a do pre neki dan sam u to doba odlazila u krevet. Nezgodno je imati dete i poslom biti vezan tokom popodneva i noći, ali imam tu sreću da moj muž razume moju profesiju i pomaže mi. Nije mu strano da ostaje sa Lorom, jer je Miljan upravo taj koji ju je čuvao otpočetka, pošto sam se ja na posao vratila svega dva meseca posle porođaja.”

Osim supruga, Kseniji rado izlaze u susret i ostali čalanovi porodice, koji su željni igre sa devojčicom.

– Ne mogu a da ne spomenem i moje roditelje i mlađeg brata koji su mi stalno na raspolaganju i uživaju sa Lorom. Porodica mi je najveća podrška i ne bih bila tu gde jesam danas da oni ne stoje iza mene. Jako sam vezana i za mamu i za tatu, a sve njihove kvalitete sam shvatila otkad sam i ja postala majka – dodala je Bujišićeva za “Story”.

( Kurir.rs, Story )