Kylie Jenner tijekom izolacije pušta kosu, nema duge nokte…

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Vrijeme u izolaciji idealno je za isprobati – ‘kozmetički detoks'

Dok se tijekom karantene Bella Hadid igra s nakitom i ostalim dodacima, a Miley Cyrus i Blake Lively slažu svojim partnerima frizure (pošto odlazak u frizerski salon nije opcija), Kylie Jenner koristi ovu karantenu kao priliku da prestane eksperimentirati sa svojom kosom kao što to inače radi.

Prije nekoliko tjedana se Jenner, poznata po čestom nošenju perika i ekstenzija kako bi brzo promijenila frizuru i boju kose, odlučila za nošenje svoje prirodne boje kose. Naime, prošli petak je na svojoj Instagram priči objavila video u kojem se igra sa svojom prirodnom kosom koja seže gotovo do ramena. U videu se nalazi i natpis: ‘Putovanje do zdrave kose'.

Istog dana Kylie se pridružila svojoj najboljoj prijateljici Stassie Karanikolaou na Instagram liveu u kojem je ispričala još nekoliko detalja.

– Ovo je zapravo prvi put da nosim svoju prirodnu kosu – rekla je u videu. Jenner je pokazala i svoje prirodne nokte koji, iako nisu kratki, su zapravo puno kraći od onih koje obično nosi. Međutim, Jenner nije još uklonila umjetne nokte jer su prerasli, ona samo vidi ovo razdoblje samoizolacije kao priliku da sve započne ispočetka. 

Vrlo je lako moguće da će se Kylie Jenner nakon karantene opet vratiti na sve vrste ekstenzija. Ali jedno je sigurno, a to je da će iz izolacije izaći sa svojim prirodnim trepavicama, noktima i zdravom obnovljenom kosom jer im je napokon dopustila da malo ‘dišu', piše Allure.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Ne šminkamo se, njegujemo se više, a opet imamo akne. Zašto?

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

(24sata.hr)