Lepa Brena se nećka, ali novi posao na Maldivima može da uspe!

Pevačica je trenutno na odmoru na prelepom ostrvu, a sinula im je dobra ideja za novi kapital.


foto: Antonio Ahel/ATA Images

Nakon putovanja na čuvene Maldive, Lepa Brena i njen suprug Boba počeli su da razmišljaju o poslovima koje bi mogli tako da pokrenu. Kako mediji prenose njih dvoje su dugo razgovarali o tome, a na ovome se završilo.

 

 

“Boba je čovek koji samo razmišlja o biznisu, pa čak i kada je na odmoru. On je odmah snimio dve kućice na vodi koje se prodaju i rekao je svojoj supruzi da bi bilo lepo da ih kupe. Nije čak ni video cenu, a već je sve isplanirao. Pošto se druže sa velikim brojem imućnih ljudi, siguran je da bi imali mnogo klijenata sa Balkana”, kaže navodno izvor poznatom paru.

 

On dodaje da su supružnici razgledal apartmane i da im se mnogo dopadaju:

 

“Našli su se sa vlasnikom te dve kućice koje su napravljene kao bungalovi. On im je rekao da ima još dodatne apartmane na plaži, koje takođe planira da proda. Boba se baš zagrejao za tu ideju, ali je Brena ta koja se nećka.”

 

Lepa Brena
foto: Instagram

“Brena smatra da već imaju dovoljno firmi i da lepo žive, dok Boba stalno razmišlja unapred. On stalno govori da treba da obezbede unuke i praunuke kada su već u situaciji. Sada ubeđuje Brenu da ipak uđu u taj posao, jer je siguran da bi mogli da zarade dobre pare, a i sami bi često dolazili na Maldive”, kaže izvor.

 

Dok su Brena i Boba na Maldivima, Viktor Živojinović vreme provodi na Kopaoniku, a Filip je sa svojom suprugom Aleksandrom Prijović na Zlatiboru. Bilo je planirano da se i pevačica i bivši teniser primire i neko vreme provedu u Srbiji, međutim Boba je iznenadio svoju dragu ovim putovanjem.

 

 

 

 

 

( Kuri.rs )