Lidlov serijal o kulinarstvu uz koji će vam uvek tražiti repete

Na kanalu YouTube pogledajte Lidlov serijal o najukusnijm receptima.

Izvor: Promo/Lidl

Ko obožava dobre, jednostavne i ukusne recepte? Mi svakako da, zato vam od ove nedelje na našem YouTube kanalu donosimo ekskluzivni video serijal “Repete uz Lidl – najukusniji recepti Srbije“, u kojem ćete, za kratko vreme, naučiti da spremate jela iz svog detinjstva na nesvakidašnji način, ali i neka nova.

Uz Filipa Kovačevića, mladog srpskog kuvara koji je dosad osvojio više medalja na kuvarskoj olimpijadii svetskom prvenstvu, kvalitetne namirnice, bez imalo napora, pretvorićete u jela zbog kojih će setražiti repete.

Kroz serijal recepata, Filip će u ulozi Lidl kuvara pokazati jednostavne recepte koji sepripremaju brzo, na potpuno nov, nesvakidašnji način a uz gosta-poslastičara i dezerti će biti nameniju.

Ukućani će vas hvaliti, gosti će biti oduševljeni, a možda vas i baka konačno pita za recept.

“Repete uz Lidl – najukusniji recepti iz Srbije” će se objavljivati jednom nedeljno na zvaničnomYouTube kanalu kompanije Lidl Srbija, pa savetujemo da se na vreme prijavite kako ne biste propustili epizodu (opcija: subscribe).

Družite se sa Filipom i ostanite uz YouTube kanal Lidl Srbije, jer se sprema još dosta korisnih iinspirativnih sadržaja. Pored kuhinje, očekuju vas i avanture iz Lidlonije za najmlađe, kućne majstorije, kao i saveti za roditeljstvo i još neka iznenađenja.

Inicijalizacija u toku…