LJUBAVNI HOROSKOP: Zašto vara koji znak i kako da to prepoznate

Srećna veza zavisi i od vaših znakova, evo koji su najneverniji!


Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/LightFieldStudios

Prevara u vezi ruši poverenje, i veoma je teško ponovo izgraditi ga, ukoliko to uopšte želite.

Ko je sklon prevari? Terapeuti za vezu kažu da postoje određeni tipovi ličnosti koji su skloniji prevari od drugih, a evo šta kažu astrolozi.

Zbog čega vara koji znak, pogledajte na “listi” znakova od najmanje nevernih, do onih najnevernijih!

12. Rak

Rakovi vole da pronađu srodnu dušu, i veoma ozbiljno shvataju veze. Dok osećaju da su partneru dragoceni, neće ni pomisliti da traže nekog novog.

11. Škorpija

Potrebno joj je mnogo da “spusti gard”, ali kada ostvari jaku vezu, veoma je verna. Poverenje je Škorpiji vrlo važno, i ako je prekršeno, neće joj biti ispod časti da se na neki način osveti.
Precizno – Škorpija je onoliko verna, koliko i njen partner.

10. Jarac

Još jedan od veoma vernih znakova, Jarac planira unapred i ukoliko se posveti vezi, verovatno već planira i celu budućnost.
Ako u vezi ima problema, Jarac će raditi na njima i probati da ih reši. Ali ako istinski nije srećan, možda će švrljati.

9. Devica

Ima veoma visok standard, zbog čega nekada teško nalazi partnere. Devica je veoma praktična, i retko će sebi dozvoliti mogućnost “užasa” sramote – da bude uhvaćena u prevari.

8. Bik

Bik spada u ljubomorne znake, i postoji šansa da će sumnjati da ga partner vara, makar sve bilo u redu. Ali te sumnje mogu izazvati pogrešno uverenje da nešto nije u redu, zbog čega bi Bik mogao da prevari partnera.

7. Lav

Dok dobija pažnju koja mu je potrebna, a to je sva pažnja “na svetu”, Lav će imati sve u vezi. Ako se oseti zanemarenim ili uvređenim, preispitaće svoju posvećenost vezi.

6. Ribe

Ukoliko njih partner prevari, Ribe će čak biti u stanju da mu oproste i daju još jednu šansu. Ribe obožavaju da flertuju, i češće se upuštaju u emotivnu prevaru, od fizičke.

5. Vaga

Želi Vaga da bude verna, samo joj to ponekad ne polazi za rukom. Vagi je ponekad dosadno u srećnoj vezi, i radije će je uništiti “švrljanjem” nego da na njoj ozbiljno poradi.

4. Ovan

Ne važi za baš veran znak, veoma mu je važno da mu ne bude dosadno i da uvek ima dovoljno “akcije”. Jarac može da bude žrtva sopstvenih nagona, ali će često poricati da je bilo šta pogrešno uradio. Ako Jarac ne oseća uzbuđenje u trenutnoj vezi, potražiće ga na drugom mestu.

3. Blizanci

Ljudi rođeni u ovom znaku shvataju šta je vernost, samo im je nekada teško da je primene. Blizanci stalno menjaju mišljenje, u jednom trenutku su zaljubljeni do ušiju, u drugom bi bežali iz veze, glavom bez obzira! Nije retkost da Blizanac vara, a da partner to shvati tek mesecima, ili godinama, kasnije.

2. Strelac

Ako se Strelčevi zaista posvete vezi, daće sve od sebe da budu verni. Veoma su iskreni i ne vole stege, zbog čega će možda i pre veze staviti do znanja partneru da imaju problem sa vernošću. Strelčevi su realni, znaju to o sebi i zaista će pokušati da partneru ne nanesu bol. Samo, ponekad im to ipak neće poći za rukom.

1. Ribe

Ako nešto mrze, to je “obaveza” da se stvari rade na ustaljeni, tradicionalni način. Ribe žele eksperimente, novitete, nove ljude, uzbudljivu dinamiku svakodnevnog života. Vernost nekada shvataju kao nametnutu vrednost, i pošto žude za slobodom i novim iskustvima, opiru joj se, na štetu svoje veze.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.