Louis Vuitton otkrio je redizajn svoje slavne torbe Soft Trunk

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Poznate Chanel torbice: Od lanca remena do pleksiglasa

Jedan od najvećih hitova brenda, u posljednje vrijeme, definitivno je LV Soft Trunk, odnosno mekani kofer manjih dimenzija, kojeg je kreativni direktor i jedan od ultimativnih svjetskih modnih autoriteta, Virgil Abloh, rekreirao u novom ruhu. Tri nova modela imaju različite boje, motive i ručke.

Početkom prošle godine dizajn je predstavljen kao dio muške kolekcije, no ubrzo dolaze i mekše, ženstvenije varijante LV Soft Trunk torbe.

Ovih dana prestižan brend predstavlja nove vizije ove slavne torbe, koja slovi kao jedna od najtraženijih na svjetskoj sceni IT torbi. Jedna od njih je bijela kreacija od krokodilske kože, materijala koji je među najskupljima na svijetu. Cijena te kreacije je oko 250.000 kuna.

Iako je ova torba zamišljena kao dizajn za muškarce, obožavaju ih i žene, a uostalom Ablohov dizajn temelji se od samih početaka na pravilu jednakosti i raznolikosti.

Druga varijanta torbe ima dvostruki logo print, pojačan baršunastim slovima. Cijena Mini Soft Trunk torbice s lancem na ručki, kreće se oko 24000 kuna.

 

Virgilov dizajn nerijetko donosi motive koji se miješaju s logotipom kompanije i simbolom ultimativnog luksuza. Ovoga puta logo je pojačan cvjetnim printom koji obogaćuje dizajn slavne torbe. Cijena ove Mini Soft Trunk torbice je oko 26000 kuna.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Poznate Chanel torbice: Od lanca remena do pleksiglasa

POGLEDAJTE VIDEO Dean Kotiga: #ZAJEDNO24SATA

 

(24sata.hr)