Luka Lazukić i Slađana Ivanišević dobili sina! A, dečakovo ime do sad niste čuli…

Foto: PrintscreenInstagram/Slađana Ivanišević/ Kurir Dragan Kadić

Novopečeni roditelji su sinu dali ime Nor Nu (Noor Nu). Oni su se za to ime odlučili još kad je plesačica iz Novog Sada ostala u drugom stanju. Tada im nije bilo važno da li će beba biti muškog ili ženskog pola, a izabrali su ime koje bi dali bebi i da je devojčica. Kako smo saznali, ime Nor Nu postoji u nekim kulturama i znači isto što i Luka – onaj koji širi svetlost.

Zbog pandemije virusa korona, Lazukić nije pravio slavlje povodom rođenja muškog naslednika, ali je u svom domu počastio najbliže prijatelje i porodicu.

Mama i beba su u utorak napustile porodilište, a kod kuće ih je čekalo iznenađenje – za Slađanu poklon od Luke, a za naslednika moderan krevetac i kompletna oprema.

Luka iza sebe ima dva neuspela braka, a prema rečima njegovih bliskih prijatelja, i pored sjajnog odnosa sa Slađanom, njih dvoje i dalje ne planiraju venčanje. Poučen iskustvom iz prethodna dva braka, iz kojih ima po jednu ćerku, rešio je da sa Ivaniševićevom ne potpisuje zakletvu na večnu ljubav. I ona se s tim složila, ali to ne znači da jednoga dana tu odluku neće promeniti. Zasad savršeno funkcionišu i ne razdvajaju se jedno od drugog. Žive u njenom stanu u Novom Sadu, o čemu je Kurir već pisao, i kompletno su ga preuredili i podredili bebinim potrebama.

Novinari Kurira pokušali su najpre da kontaktiraju Luku, ali on nije odgovarao na pozive, s druge strane, plesačica se javila na telefon i kratko rekla:” Presrećni smo! Porođaj je bio lak i brz, prirodnim putem. Maksimalno smo posvećeni sinu i uživamo u prvim bebinim danima“, rekla nam je ponosna mama. 

(Stil/Kurir.rs)