Majka njenog dečka joj je kupila VENČANICU, a oni ni ne PLANIRAJU VENČANJE

Možda je želela nešto da joj poruči,

U jednoj objavi na Reddit-u 29-godišnja devojka otkrila je šokantnu priču. Naime, ona i njen partner žive zajedno, ali još uvek nisu vereni. Ipak, očigledno je da bi majka njenog momka htela da ih natera da se što pre venčaju.

Mladu devojku je nedavno posetila majka njenog dečka, a kao poklon joj je donela nešto veoma neobično – venčanicu.

Iako možda zvuči kao lep poklon, devojka je bila u šoku iz prostog razloga što ona i njen partner uopšte nisu vereni.

– Majka mog dečka me je posetila i pokazala neke stvari koje je nedavno kupila. Između ostalog tu se našla i jedna venčanica, koju je meni namenila – objasnila je devojka na forumu Reddit.

Žena je objasnila da je venčanicu uspela da nabavi sa velikim popustom i da smatra da je to bila pametna kupovina, iako je devojka neće obući u skorije vreme.

– Ona mene zaista voli i smatra da sam “mnogo dobro dete”. Haljina je zaista bila lepa, ali nisam znala šta da kažem – nastavila je devojka.

Iako ona i potencijalno buduća svekrva imaju lep odnos, devojka nije znala kako da reaguje na ovaj veoma neobičan poklon.

– Kada mi je pokazala tu venčanicu samo sam počela da se smejem i upitala sam je zašto ju je kupila – prisetila se.

– Prvo mi se činilo da će da se naljuti, ali se i ona nasmejala. Ja sam brzo promenila temu pre nego što je mogla da nastavi da priča o haljini. Ipak, par meseci kasnije ponovo mi je donela istu venčanicu rekavši da bi trebalo da ostane kod mene”za svaki slučaj” – zaključila je.

Dodala je da ona i njen partner zaista ozbiljno razmišljaju o sledećem koraku, ali ovako napadni gestovi njegove majke samo usporavaju proces.

Korisnici društvene mreže burno su komentarisali ovu objavu.

– Čoveče, ovo je jedna od onih situacija kada ti neko isplanira čitavo venčanje pre nego što se veriš – napisala je jedna osoba.

– Ja bih vam preporučila da se potajno venčate – savetovao je drugi korisnik Reddita.

– Kako može neko da kupi venčanicu kao poklon. Šta ako vam se ne svidi ili vam ne odgovara veličina? – glasio je treći komentar.

Bonus video:

(Espreso.rs / Telegraf.rs)