MALOLETNA ĆERKA POZNATOG FUDBALERA NA NASLOVNICI: Ljudi zgroženi, reagovao i poznati tata!

Naslovna strana na kojoj se našla maloletna ćerka poznatog fudbalera Frančeska Totija zgrozila je javnost…


Izvor: Instagram/francescototti

Italijanski magazin “Đente” (Gente) objavio je na naslovnoj strani fotografiju proslavljenog fudbalera Frančeska Totija, pored kojeg se u kupaćem kostimu nalazi i njegova 13-godišnja ćerka. Ona je fotografisana s leđa, a u naslovu se aludira na to da je devojčicina poadina slična njenoj majci Ilari Blasi.

Lice devojčice je zamagljeno kako bi se poštovala njena privatnost, što je ironično s obzirom na to da su, zapravo, istakli njenu zadnjicu. 

Ova naslovna strana je podigla prašinu u Italiji, tamošnje Udruženje novinara je dobilo brojne pritužbe, a negativne kritike je uputila i predsednica italijanskog pokreta roditelja Elisabeta Sakala.

“Nepoštavanje detinjstva, adolescencije i erotizacija koja se graniči sa pedo*ilijom”, reči su kojima je ona opisala spornu naslovnicu.

Reagovao je i poznati fudbaler, koji je urednicima magazina poručio da je takav potez komercijalizacija dečjeg tela.

Njena majka, supruga Frančeska Totija, na Instagramu se ironično zahvalila urednici za to što su naglasili zadnjicu maloletne devojčice na naslovnoj strani.

(MONDO)

MONDO vas poziva da poštujete preporučene mere – držite distancu, nosite masku i izbegavajte okupljanja, to je jedini način da se spreči širenje epidemije.

Budite bolje informisani od drugih, PREUZMITE MONDO MOBILNU APLIKACIJU.

Inicijalizacija u toku…