Melani Grifit izgleda neverovatno u sedmoj deceniji! (FOTO)

Melani Grifit,

Fotografije glumice (63) snimljene su u njenom kupatilu: Melani sedi na ivici velike, mramorne kade, a kosu je prekrila velikim peškirom.

Naravno, izgleda fenomenalno. Sve te godine za nju su samo broj, a niko ne veruje da ima 63 godine.

Njeni fanovi i prijatelji ekspresno su reagovali na fotografije silnim komplimentima. Među prvima se javila njena koleginicaDžejmi Li Kertis sa kratkim, ali jasnim komentarom – “WHOA MAMA!” – dok jeRumer Vilis, kćerka Brusa Vilisa i Demi Mur, napisala “Izgledaš prekrasno”.

Melani nije fotografije objavila tek da pokaže kako senzacionalno izgleda u sedmoj deceniji života. Ona se pridružila naporima brojnih poznatih i nepoznatih ljudi i organizacija širom sveta koje u oktobru pojačano rade na podizanju svesti o raku dojke i prikupljanju novca potrebnog za istraživanja terapija i lekova.

Tako će deo prihoda od prodaje veša kakav na fotografijama nosi Melani biti uplaćen organizacijama koje se bave borbom protiv raka dojke. Takođe, kompanija će dodati jedan dolar na uplatu za svako deljenje glumičinog statusa.

Melani se i sama suočila sa dijagnozom raka – 2009. godine uklonjene su joj prekanceroze, tumori kože u početnoj fazi sa lica, a 2017. godine bolest se vratila. Lekari su joj tada uklonili tumor sa nosa, a nakon zahvata ostao je ožiljak za koji su, dok Melani Grifit nije objasnila o čemu se radi, mnogi mislili da je posledica neuspešnog estetskog hirurškog zahvata.

Njeno učestvovanje u kampanji pozdravila su i njena deca – kćerka Dakota Džonson, koju ima iz braka s Donom Džonsonom, sin Aleksander Bauer, kojeg je rodila u drugom braku sa Stivenom Bauerom, i kćerka Stela, čiji je otac njen treći bivši suprug Antonio Banderas.