Meri-Kejt je imala buran razvod, a Ešli voli starije muškarce!

Brat predsednika Francuske, Olivier Sarkozi iz zajedničkom stana izbacio je plavokosu lepoticu Meri-Kejt, nakon rastanka.

Bliznakinje Meri-Kejt i Ešli Olsen krenule su još kao male da se bave glumom, jedne su od najbogatijih sestara, a svojim raskalašnim životom su punile novinske članke.

 

Najveću popularnost su stekle tokom serije “Puna kuća” u kojoj su slavne bliznakinje glumile Mišel.

Iako danas naizgled vode privatne živote, tračevi koji ih prate i dalje pune novinske strane.

 

Rano su počele da se bave glumom, ali kasnije su od svoje kompanije uspele da dođu do prvog miliona. Kada su imale 18 godina preuzele su porodičnu kompaniju od roditelja i tada su bile jedne od najbogatijih devojaka koje su na računu imale po 100 miliona dolara.

 

Nakon tinejdžerskih filmova povukle su se iz glume, no i dalje su u svetu filma. Obe su aktivne i u svetu mode, no Meri-Kejt se više profilisala kao modna ikona.

 

Njihovi privatni životi privlače mnogo pažnje, te je tako pre nekoliko nedelja svet obišla vest o naglom razvodu Meri Kejt od 17 godina starijeg francuskog bankara Oliviera Sarkozija, brata bivšeg francuskog predsednika. Nakon podnetih papira za ravod, bankar je glumicu izbacio iz stana.

Ni Ešli nije imuna na starije muškarce. Bila je u vezi sa 61-godišnjim kolekcionarom Ričardom Saksom, ali veza nije uspela da potraje.

 

Slavne bliznakinje poznate su po raskalašnom životu, ali beže od društvenih mreža. Ističu kako su već odavno odlučile da neće otvoriti profile na “Facebooku” ni “Instagramu” kako bi ostale što dalje od željnih pogleda.

 

“Nikada se nismo htele povezivati sa obožavaocima na taj način.” – rekle su sestre jednom prilikom.

 

 

( Blic.rs )