MI JEDVA ČEKAMO DA PROBAMO! Ako ovog leta ne ispratite ovaj trend, napravićete VELIKU grešku

Uz ove kombinacije, sigurno ćete privući pažnju!

Cvetni printovi često su veoma ženstveni, “sićušni”, romantični i više nas podsećaju na starinske tapete, nego na suncem obasjanu baštu ili poljanu.

Trend za proleće/leto 2020. je upadljiviji, hrabriji i veseliji – tropski print!

Između ostalog, kuća “Dolče&Gabana” prikazala je tropske dezene na velikom delu svoje nove kolekcije, a među njima bili su i printovi životinja iz džungle, slonova, leoparda pa čak i flamingosa.

“Versaće” predlaže šare i tropske nijanse – jarko zelene tonove “uparene” sa tirkiznim, nalik morskoj vodi, sa printovima palmi.


Ovaj miks “flore i faune” privlači pažnju i podiže raspoloženje, jer nema osobe koja ne voli ove boje koje asociraju na leto, skrivene lagune, ukusno egzotično voće i uživanje na dalekim destinacijama! Naročito nakon meseci provedenih kod kuće.

Primenite ih na haljinama, dobro odabrana haljina ovakvog printa koja vam lepo stoji veoma jednostavno se iz dnevne “pretvara” u večernju kombinaciju. Dovoljno je samo da zamenite obuću a preko nje prebacite kožnu ili teksas jaknicu.

Odlični su i na kupaćim kostimima, topovima ili čak pantalonama.

Ovi printovi već su primenjeni kod mnogih brendova koji nude pristupačnije modele nalik onima sa modnih pista.

Odaberite dezen u svojoj omiljenoj boji, a neka drugi komadi u kombinaciji budu svedeniji kako bi print došao do izražaja.

Cvetna haljinica i jednostavne patike za leto, sa pastelnom tašnicom.

( Izvor: Mondo.rs )