Mladoj Cindy Crawford govorili da mora maknuti madež s lica

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Platforme i midi suknje super su proljetna formula J. Albe

Cindy je prva snimanja, tijekom osamdesetih, odradila kao mlada djevojka kojoj su govorili da makne poveći madež s lica, a britanski ga je Vogue čak obradom maknuo s covera, objavio je Daily Mail.

Cindy se ove činjenice prisjetila u razgovoru s Naomi Campbell, još jednom manekenkom koja je vladala scenom u devedesetima. Njezin madež nije voljela ni Cindyna sestra, zvala ga je – ružni znak.

– Prvo sam radila naslovnicu za britanski Vogue, čini mi se da ju je snimao David Bailey, prije nego sam radila cover za američko izdanje. Na britanskoj naslovnici su ga čak i maknuli. I prije su mi govorili, da ako se želim baviti manekenstvom, da maknem taj madež, a moja sestra ga je prozvala ružnim – prisjetila se Cindy.

– Isto su mislili u mojoj prvoj agenciji u Chicagu, više se niti ne sjećam kako se zvala. Moja je mama komentirala da možemo maknuti madež, ali ne znamo kako će izgledati ožiljak – ispričala je manekenka.

Na koncu je upravo radi tog detalja na licu postala prepoznatljiva, osim po naravno, izuzetnoj klasičnoj ljepoti i raskošnoj kosi.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Platforme i midi suknje super su proljetna formula J. Albe

POGLEDAJTE VIDEO Ivan Đikić: #ZAJEDNO24SATA

(24sata.hr)