Muškarci ovo ne očekuju ni u SNU!

Devojka, ilustracija,

Intimna pitanja znaju da budu jako neprijatna. Zahvaljujući guglu ipak imamo način da ih postavimo i dobijemo odgovore. Men's Health saznaje šta devojke najčešće pretražuju. Moramo vas razočarati! Nije reč o pikantnim i ludim seksualnim tematikama, ali se takođe i ne radi o domaćinstvu i natalnim kartama.

Ove stvari devojke najčešće pretražuju, kad niko ne gleda u njihov ekran:

1. Manekenke bez šminke

Skoro je na društvenim mrežama kružio izazov, gde su poznate manekenke morale da objave fotku bez šminke. Naravno da je to odmah privuklo pažnju devojkama, a čak i nekim momcima.Činjenica je da se u devojkama budi nesigurnost kad pretražuju tako nešto, zato što automatski kreće upoređivanje sa navodnim “boginjama” sa naslovnih strana modnih časopisa. Iskoristite ovo znanje, i malo joj češće govorite da je lepa.

2. Koliko zarađuje poslovna pratnja

Film Lepa žena sa Džulijom Roberc je pre više od 30 godina izašo u bioskopima širom sveta. Pitamo se onda zašto je poslovna pratnja i dalje popularno zanimanje? Možda je to zbog luskuznih automobila, fensi večera i skupe garderobe. Šta god daje veoma je popularno, tako da morate malo više da ponudite od trenerki i i netfliksa.

3. Narodni lek protiv bubuljica

Sa završetkom puberteta se naš problem sa bubuljicama nastavlja. Devojke su veoma senzitivna bića (pogotovo u PMS-u), i to često zna da utiče na kožu. Momci, pažljivo kad komentarišete njeno lice. 

2. Simptomi trudnoće

Kada primetite da nervozno pretražuje nešto i kad vam ne dozvoljava da pogledate u njen ekran, je često u pitanju trudnoća. Možda neće odmah da vam pokaže štapretražuje zato što se plaši vaše reakcije. Upamtite jednu stvar! To je njeno telo i vaš je zadatak da ostanete mirni i da ne širite paniku.


1. Imena

Barem deset puta dnevno devojka uđe na njen profil da bi videla šta se dešava u virtualnom svetu. Isto tako je zanima šta joj radi partner, otac, brat,sestra,majka ili bliska osoba. 

Ove oblasti devojke najčešće pretražuju, i uopšte nisu tako dosadne kao što ste možda očekivali.

(Espreso.rs)