Muškarci, pažnja! Žene kažu da su NAJBOLJI LJUBAVNICI oni koji…

Evo šta je ženama bitno!

Izvor: Guliver/Getty images plus/iStock/Kuzmichstudio

Da li je važno da su muškarci temperamentni, nežni ili, pak, iskusni u krevetu, da bi poneli titulu  dobrog ljubavnika?

Neosporno je da nešto što prija jednoj ženi, uopšte ne mora da se dopada drugoj, ipak postoje neke “generalne” karakteristike koje pripadnice nežnijeg pola smatraju vrlo privlačnim, ne samo za vezu, već i kada je reč o intimi.

Dakle, muškarci, ako želite da vas ona nikada ne zaboravi, evo na šta treba da obratite pažnju…

Važan je miris

Miris igra veoma važnu ulogu kad je reč o hemiji između partnera. Ukoliko niste ljubitelj parfema, dovoljno je da mirišite na kupku ili dezodorans. Bitno je da ostanete verni tom mirisu (naravno, ukoliko se dopada vašoj partnerki), jer će ga uvek asocirati na vas i buduti želju u njoj. Što znači, pola posla je obavljeno!

Potrudite se da je zasmejete

Za većinu žena smisao za humor je jedna od najprivlačnijih osobina kod muškarca. Kad se žena smeje, oseća se prijatnije i opuštenije s partnerom, što je podstiče da bude i vatrenija u krevetu.

Budite kreativni

Muškarci koji pokazuju kreativnost po pravilu su otvoreniji za komunikaciju i intimnost od onih koji ne poseduju ovu osobinu. Žene impresioniraju muškarci koji imaju veliki broj interesovanja, što neretko umeju i da pokažu u krevetu. Osim toga, muškarci koji na poslu ili u porodici iskazuju kreativnost, po pravilu su i maštoviti ljubavnici. A to žene znaju.

Inicijalizacija u toku…