Muški odevni komad koji preuzimamo ovog proleća

Ove sezone zavirite u muški garderober i usudite se da ga obučete. Stiže nam novi trend.

Izvor: Shutterstock

Uvek jedva čekamo proleće, jer je to godišnje doba koje nam donosi prve zrake sunca, ali neminovno je da nas ponekad može iznenaditi i kišovitim danima. To je definitivno prelazni period u kojem možemo kombinovati mnoštvo različite garderobe, a odevni komad koji zauzima modni tron ove sezone dolazi iz muškog garderobera.

Budimo iskrene pa priznajmo, koliko puta smo priuštile sebi mušku majicu, malo manjeg broja i dobro je iskombinovale uz neki outfit? Moda nam upravo pruža tu slobodu da se poigramo sa raznoraznim komadima, a ovog proleća biće aktuelan sako. Sakoi su komadi koje smo previše zavoleli u poslednje vreme, od predimenzioniranih, do onih sa jarkim bojama, a ovog proleća nosićemo onaj koji ne prati naši liniju figure.

Ovakav sako apsolutno dominira streetstylom, a sa njim ne možete pogrešiti jer smo odavno naučili da je to večni klasik koji nikada neće prestati da bude u trendu. On će i ove sezone biti neodoljiv za svaki outfit, a možete se opredeliti i za one sa kariranim printom.

Inicijalizacija u toku…