Na ivici da pobegne od kuće!

Bivši supružnici Anđelina Džoli i Bred Pit već godinama vode bitku oko starateljstva nad njihovo šestoro dece, koja je nedavno svoj nastavak dobila na sudu.

Međutim, sve to loše utiče na 19-godišnjeg Medoksa, 16-godišnjeg Paksa, 15-godišnju Zaharu, 14-godišnju Šajlo i 12-godišnje blizance Noksa i Vivijen.

Od svih njih, celu situaciju najteže podnosi Šajlo, prvo zajedničko dete čuvenog bivšeg para, koja, piše National Enquirer, više ne može da podnese Anđelinu.

Naime, izvor blizak ovoj slavnoj, ali i kontroverznoj porodici otkrio je kako je devojčica očajna i moli oca da je spasi od majke i uzme kod sebe.

Rat se nastavlja: Anđelina doživela još jedan debakl u sporu za starateljstvo koji vodi sa bivšim suprugom Bredom Pitom!

“Njihov gadan razvod najviše je uticao na Šajlo. Oduvek je imala poseban odnos s Bredom, a sa Anđelinom nikada. Preklinje Breda da joj dozvoli da živi s njim”, otkrio je izvor.


“Anđelina je zaokupljena razvodom i bitkom za starateljstvo, ali i promovisanjem svoje karijere. Zbog toga se ne bavi decom i ne pruža im utehu, pogotovo Bredovoj miljenici. Šajlo je navodno stalno na telefonu, šalje poruke Bredu preklinjući ga da je uzme kod sebe. Nije nemoguć scenario i da pobegne od kuće, samo da bi se sklonila od majke”, tvrdi isti izvor.