Na Novom Zelandu porasla prodaja seksualnih pomagala

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

U IZOLACIJI PORASLA PRODAJA PILULA ZA DAN POSLIJE ZA 122%

Na Novom Zelandu proizvodi koji sve više nestaju s polica tijekom globalne pandemije koronavirusa su seks igračke. 

The Guardian piše da se, 48 sati prije nego što je Novi Zeland 25. ožujka proglasio karantenu, prodaja seksualnih igračaka utrostručila u sex shopu Adult Toy.

Glasnogovornica sex shopa Adult Toy Emily Writes, rekla je za Insider da je prodaja također porasla u međunarodnim okvirima, a ona smatra da je to zbog medijskog izvještavanja.

Seks trgovina ostala je otvorena jer vlada smatra kako je to trgovina s neophodnim uslugama jer prodaje medicinske proizvode i kondome, a osoblje radi od kuće.

– Čini se da žene pogotovo razmišljaju ‘dobro, sama sam kod kuće, tako da je ovo najbolje vrijeme da isprobam nešto novo' – rekla je Emily.

Emily očekuje porast prodaje seksualnih igračaka koje mogu međusobno komunicirati. Takve igračke imaju mogućnost povezivanja putem aplikacije, Bluetootha ili videozapisa kako bi ih parovi mogli koristiti čak i ako nisu zajedno.

Uz seksualne igračke, porasla je i prodaja kondome, lubrikanata, menstrualnih šalica, društvenih igara za odrasle i sredstva za čišćenje igračaka.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak:

ŽIVJELA JE U STANJU KONSTANTE ‘NAPALJENOSTI', A SEKS NEMOGUĆ

POGLEDAJTE VIDEO (Boris Banović) #ZAJEDNO24SATA:

 

(24sata.hr)