Na ovaj način je Rodićeva osvojila Mirka Šijana!

Majka Goca Božinovska raduje se novoj snjaki 

foto: ATAImages

Sadašnja devojka Mirka Šijana, Bojana Rodić jedna je od tri sestre Rodić, među kojima je i Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića sa kojom je 3. juna dobio sina Željka.

Bojana je već neko vreme u vezi je sa Mirkom Šijanom, sinom pevačice Goce Božinovske.

Sudeći po izjavama Mirka i njegove majke, Bojana i on su na korak do svadbe.

Mnoge zanima kako je zapravo Bojana Rodić postala uticajna na društvenoj mreži Instagram.

Rodićeva od juna 2017. godine neprestano objavljuje svoje fotografije sa putovanja u kojima neretko ističe svoje izvajano telo, te komentari i lajkovi su u velikom broju ispod svake njene fotografije.

Bojana je bila na luksuznim putovanjima, na nekima je sa sestrama, a na nekima se slikala sama. Neke od destinacija koje je posetila su Las Vegas, Majami, Zanzibar, Tajland, Bali, Pariz… Takođe je primetno da Rodićeva ima i te kako stila, te u svojim skupocenim komadima pozira. Sve fotografije možete pogledati u galeriji.

“Zadovoljna sam, divan dečko. Najbitnije je da se oni slažu i da su oni jedno za drugo. Nama je super ovde.” – rekla je Danijela Rodić Bojanina majka, o Mirku Šijanu.

“Ne postoji stvar koju ne bih uradio za Bojanu. Volim je i zaljubljen sam više nego ikada. Osvojila me je karakterom i harizmom, na koju ne možeš da ostaneš imun. Pored toga što je za mene najlepša devojka, ona je i jako dobro stvorenje. Vredna je i pomaže svojim roditeljima. Mislim da je porodica Rodić izvela sve tri ćerke na pravi put i zato ću je ja i oženiti. Ona je prava devojka za mene i jedina koja može da me smiri”, kazao je Šijan o vezi sa Bojanom.

( Kurir.rs/Blic )