NAJBOLJE ZA KRAJ Megan je dobila šansu da zablista poslednji put na zvaničnoj funciji i ovo će se dugo pamtiti

Megan Markl i princ Hari obavljaju ovih dana poslednje zvanične dužnosti kao vojvotkinja i vojvoda od Saseksa, a nakon oproštajne turneje uslediće i okončanje Megzita koji je počeo 8. januara saopštenjem Megan i Harija na Instagramu da se odriču obaveza kao članovi britanskog dvora i da žele da postanu finansijski nezavisni.


Megan Markl i pricn Hari na proslavi Dana Komonvelta u Londonu Foto: Profimedia

Nije ovo poslednja šansa za Megan Markl da impersionira Britance, ali jeste poslednja prilika da ih zadivi sa zvanične visoke funkcije sa koje uskoro silazi.

Efektna crvena haljina
Efektna crvena haljinaFoto: Profimedia

Zato se Megan zaista potrudila. Iako se i njenom dosadašnjem stilu nema šta zameriti, njena poslednja modna izdanja (poslednja u nekoliko dana) nadmašila su prethodna.

Megan se Britancima predstavila u elegantnim, svedenim, besprekornim odevnim kombinacijama.

Zgrabila je “poslednju” šansu, u to nema sumnje! A kada je nešto dobro kao što je dobar njen stil, to se onda dugo pamti.

Jednostavnost je uvek na ceni
Jednostavnost je uvek na ceniFoto: Profimedia

Može se reći i da je veliki deo britanske javnosti iskoristio poslednju šansu da prema Megan kao članici dvora bude uviđajniji, obejktivniji pa čak i humaniji.

Megan i Hari prvi put na službenoj dužnosti u Londonu nakon Megzita
Megan i Hari prvi put na službenoj dužnosti u Londonu nakon MegzitaFoto: Profimedia

Megan koja je na oproštajnoj turneji bila izuzetno modno usklađena sa suprugom (na slici vidite kako je boju haljine uskladila sa bojom njegove jravate), uveliko hvale ovih dana, a čak njena londoska izdanja porede i sa stilom princeze Dajane iako za to, objektivno gledano, nema mnogo razloga.

Videli smo sinoć na zvaničnom profilu vojvotkinje i vojvode od Saseksa slike sa snimanja filma sa mladim liderima Kraljičine Komonvelt organizacije u Londonu.

Megan je i za tu priliku u kojoj je Hari bio veoma opušten (pogledajte sliku) odabrala savršenu haljinu – plisirani jednobojni model (trend jednobojne odeće joj je omiljen ove sezone, pokazala je u Londonu).

I zaključak je da je Megan na oproštajnoj turneji izgleala najženstvenije dosada.