Naša čuvena glumica otkrila šta je prava ISTINA

Nakon brojnih spekulacija, naša čuvena glumica rešila je da otkrije pravu istinu


foto: printscreen k1

Poznata glumica Zlata Numanagić, najpoznatija po narandžastoj haljini i šeširu iz „Otpisanih“, a potom i po ulozi Lole Golubović u „Srećnim ljudima“, tokom gostovanja u emisiji “Kec na jedanaest” rešila je da progovori o spekulacijama da je napustila Srbiju i preselila se u Albaniju, te je otkrila šta je prava istina.

Glumica je tom prilikom otrkila i detalje o biznisu koji je započela, a za koji je malo ko znao.


– Ne znam zbog čega je ta Albanija toliko zanimljiva tabloidima pa i dalje pišu da tamo živim. Naime, pre nekoliko godina sam sa prijateljicom letovala u Albaniji i nas dve, avanturistkinje, shvatile smo da tu ima potencijala za ugostiteljstvo. Pričale smo o tome da otvorimo restoran i to smo uradile, ali je on radio svega četiri i po meseca. U periodu od aprila do septembra. Taman smo počele da zarađujemo, ali ja sam imala mnogo posla u Beogradu i nisam više mogla da putujem, a prijateljica nije mogla da mi nađe zamenu. I restoran smo zatvorile – kazala je Zlata i dodala.

 

– To je bilo pre nekoliko godina. Tu sam.

 

Poznata glumica ovom prilikom progovorila je i o glumačkoj karijeri i svojim ulogama, priznavši da nema ništa protiv da glumi bake, ali – urbane!

 

– Ne mogu da budem ona baba sa crnom maramom pored šporeta. Ali postoje, valjda, i urbane babe u farmerkama. I na kraju krajeva, ko će da igra babe ako smo sve zategnute – sa osmehom je kazala Zlata i istakla da se oseća sjajno i da je puna energije. – Više ne govorim dobro sam nego vakcinisana sam. Dobro se osećam i zaista sve dolazi iznutra. Imam takav mentalni sklop da sam uvek dobre volje. To je dorćolska energija. Lokal patriota sam oduvek i zauvek – kazala je Zlata na K1.

 

 

( Glossy/Kec na jedanaest )