NAŠA PEVAČICA SE RAZVELA OD POZNATOG KOŠARKAŠA, PA SE PONOVO UDALA! Ipak odlučili da daju još jednu šansu svemu

Početkom dvehiljaditih godina, pevačica Katarina Sotirović stekla je popularnost kao članica “Koktel benda”, ali se u jeku slave povukla iz javnosti i posvetila porodici.

Katarina se dugo nije pojavljivala u medijima, ali se sada pojavila u emisiji “150 minuta” i otkrila da joj je supug Aleksandar Rašić u penziji i da je ona uzela njegovo prezime, ali se u medijima i dalje predstavlja pod svojim devojačkim.

foto: Printscreen

– Ja sam za medije za ovih 20 godina želela da se moje devojačko prezime zapamti. Na venčanju sam uzela prezime Rašić – ispričala je pevačica, pa dodala da je njen supruga Saša sada u penziji i da žive u Beogradu.

– Sasa (suprug) je u penziji. Sada smo skincentrisani u Bg – istakla je.

Podsetimo, pevačica se 2007. godine udala za košarkaša Aleksandra Rašića, sa kojim je dobila ćerku Juliju, a zbog inostrane karijere supruga tada se odselila iz Srbije i posvetila porodičnom životu. Međutim njihov brak bio je turbulentan.

foto: Printcreen

Oni su se 2010. su se razveli, a u jednom intervjuu nakon razvoda pevačica je priznala da joj Aleksandar nedostaje. Godinu dana kasnije odlučili su da svojoj ljubavi daju još jednu šansu i obnovili su bračne zavete, a 2016. godine njihova porodica uvećana je za još jednog člana – sina Davida.

Bonus video:

(Espreso.rs / Alo.rs)