Nataša Bekvalac otvoreno o tome koji je njen tip muškarca

… ili, tačnije, o tome što ne zna koji je njen tip!

foto: Antonio Ahel/ATAImages

Ljubavni život Nataše Brkvalac se nekoliko puta našao u žiži interesovanja svih domaćih medija.

Pevačica iza sebe ima tri braka, a za Informer je otkrila da smatra da još nije sazrela i da i dalje traga za onim pravim.


Na ljubavnom planu joj se trenutno ništa ne dešava, ali je fokusirana na neke druge stvari.

Kada su muškarci u pitanju, na tom polju očigledno imam problem! Izgleda da još nisam počela da učim iz svojih grešaka, pa mi se neke situacije sa momcima ponavljaju. Imam skoro četrdeset godina i još ne znam šta hoću od sebe i od života. Ne znam ni koji je moj tip muškarca! Verovatno će to biti onaj pored kog se budem skrasila, ali kao što vidite, za sada se na tom polju ništa ne dešava. Trenutno sam fokusirana na neke druge stvari u životu — rekla je ona.

Novosadska pevačica se tri puta udavala do sada. Posle veze s biznismenom Miodragom Kostićem, udala se za proslavljenog vaterpolistu Danila Ikodinovića, s kojim ima kćerku Hanu. Posle Ikodinovića, bila je u braku sa rukometašem Ljubom Jovanovićem, ali sreća je potrajala samo dve godine. Razveli su se u martu 2017. godine. Poslednji brak, s IT stručnjakom Lukom Lazukićem, završio se optužbama s nasiljem u porodici nedugo nakon što je Nataša donela na svet njihovu ćerkicu Katju.

( Izvor: Informer )