Nesrećna od rođenja, pokušala da se ubije 4 puta? (FOTO)

Princeza Dajana,

Princ Vilijam i njegov brat Hari suočiće se uskoro s novom mukom. Naime, na Netfliksu izlazi dokumentarac koji prati životne turbulencije njihove prerano preminule majke, princeze Dajane. Između ostalog, dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala da izvrši samoubistvo – četiri puta.

Ovo retko ko zna: Potez koji je princeza Dajana povukla na svom venčanju izazvao je kontroverze!

Nesrećno detinjstvo, loš brak, poremećaji…

Dokumentarac radnog naziva “Being Me: Diana” će se prikazivati u četiri nastavka, a pratiće borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u ishrani, nesrećan brak s princom Čarlsom i bolno, nesrećno detinjstvo.

U nezahvalnoj su situaciji, budući da je Netfliks već sarađivao s princom Harijem, a uz to on i supruga Megan trenutno vode pregovore sa striming servisom vezane za buduće projekte. Hoće li kontroverzni dokumentarac narušiti odnose i moguće pregovore? Pitanje je to koje verovatno lomi i Netfliksove producente.

Mnogi misle da bi joj ovo spasilo život: Nakon razvoda, princeza Dajana ostala bez nečeg jako važnog!

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati do sada neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. – 1992. godine, a pratiće njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Čarlsa. Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu.