Nezaboravno uskršnje izdanje Melanije Tramp! (FOTO)

Melanija Tramp,

Američka prva dama Melanija Tramp uvek se trudi da izgleda elegantno i prefinjeno pa čak i kada je u izolaciji. Kako je tradicionalnu uskršnju igru “Egg Roll”, koja okuplja porodicde iz cele zemlje na livadi Bele kuće, morala otkazati zbog pandemije koronavirusa, Melanija je umesto nje pripremila video u kojem najmlađima čita uskršnju priču “The Little Rabbit”.

Melanija Tramp u plišanim štiklama: Zablistala kako samo ona ume!

Supruga američkog predsednika Donalda Trampa za ovu je posebnu priliku ponela zelenu boju od glave do pete i tako ponovo pokazala svoj istančan ukus za modu.

Zelena midi haljina sa džepovima i kragnom u šoic u struku je strgla širokim kaišem. Na nogama je imala model cipela koji najviše voli – salonke na visoku petu.

Kad imaš puno novca, a malo stila to izgleda ovako: Melanija Tramp napravila modnu katastrofu! (FOTO)

Midi haljine su još uvek poželjan komad u svakodnevnim stajlinzima, baš kao i široki kaiševi koji su se ove sezone vratili u punom jeku. Možete ga, poput Melanije, kombinovati s midi haljinama, ali i s tunikama i košuljama, na promer, za kućni dejt s dragim.

“Nadam ste da ste lepo proslavili ovaj poseban praznik. Pazite na sebe i druge i Srećan Uskrs”, na kraju je poručila Melanija. Iako je inače najčešće kritikujua, korisnici društvenih mreža sada su bili oduševljeni Melanijinim stajlingom, kao i nastupom, rekavši da ima vrlo umirujuć glas i da je “jedina autentična osoba u celoj Beloj kući”.