Niko ne želi da bude pored mene!

U odelu s kravatom stoji usred svoje kuhinje i zbija šale, tako bi se mogao sažeti najnoviji voditeljski angažman glumca Toma Henksa, kojeg je angažovala jedna od najpoznatijih komičarskih emisija “Saturday Night Live” da im bude voditelj.

“Ne brinite se, obrijana kosa je zbog uloge, raste sporo. Jako je dobro biti ovde, ali isto tako i čudno, voditi Saturday Night Live, i to iz sopstvene kuće. Čudno je vreme za šale, ali pokušavati biti smešan je poenta SNL-a”, ispričao je Tom Henks na početku uvodnog skeča.

Američki otac

Nadalje objašnjava zašto je baš on odabran da vodi tu legendarnu, američku emisiju – zato što je preboleo koronavirus. Našalio se da otkako mu je dijagnostifikovana bolest smatraju ga “američkim ocem” više nego ikad pre. “Nito ne želi da bude pored mene dugo i ljudima je neugodno”, rekao je Henks.

Ladies and gentlemen, Tom Hanks! #SNLAtHome pic.twitter.com/jCmEnBjSzq


— Saturday Night Live – SNL (@nbcsnl) April 12, 2020

“Koronavirus su mi dijagnostifikovali još u martu, dole u Australiji. Ljudi su tamo fantastični u svakom  pogledu, ali koriste Celzijuse umesto Farenhajta kada vam mere temperaturu. I kad su mi rekli da imam 36′, činilo mi se da je to loše, a ispalo je da je dobro. Loše je kad imaš 38, u principu to je način na koji Holivud tretira ženske glumice.

Zaboravio da zakopča dugmiće

Rekao je da su on i supruga sada super, vratili su se kući i opet su u izolaciji. “Ovo odelo je prvo što sam obukao, a da nije trenerka od 11. marta. Supruga mi je pomogla da ga obučem, jer sam zaboravio kako dugmići funkcionišu”, našalio se Tom.

Ovaj glumčev nastup dočekan je s velikim olakšanjem svih onih koji su se brinuli da li se Henks zaista oporavio od zaraze virusom Covid-19.

Tom Henks i njegova supruga Rita Vilson među su među prvim poznatim koji su oboleli od koronavirusa, bolest im je dijagnostifikovana u Australiji, gde je Tom snimao film. Njhovu borbu i oporavak američka i svetska javnost pomno je pratila mesec dana, a vest o tome da su negativni na virus dočekana je uz oduševljenje.