Nikolija s bebom izašla iz porodilišta (FOTO)

Reperka i pevačica stiže kući nakon što je na svet donela drugo dete


foto: Antonio Ahel/ATAImages

Nakon što je skrivala čitavu trudnoću od medija, muzička zvezda Nikolija Jovanović i njen partner Relja Popović ponosno su potvrdili glasine da se reperka i pevačica porodila pre nekoliko dana.


Ponosni roditelji male Ree dobili su još jednu ćerkicu, a danas je srećni tata Relja došao u beogradsko porodilište “Narodni front” po mamu i bebu. Nikolija je izgledala presrećno i uzbuđeno što se uputila kući, a za izlazak iz bolnice je odabrala udobnu letnju haljinu roze boje i crne papuče i nije skrivala stomačić koji joj je ostao od trudnoće.


Iako u drugom stanju nije želela da se oglašava za medije, sada se obratila okupljenim novinarima.


Savršeno je protekao porođaj. Nećemo da vam otkrijemo koje ime smo joj dali. Beba je savršeno, mnogo sam srećna. Baka Vesna je najsrećnija i cela porodica je srećna. Ne plašim se ničega. Mislim da će ona i Rea biti sjajne sestre. Bitno je da se one vole i da se mi volimo — rekla je Nikolija.


Relja je, inače, otkrio da je prisustvovao prvom Nikolijinom porođaju, što sada nije bilo moguće, kao i da je malo bio zabrinut, ali je znao da će sve proteći kako treba. On je istakao da je i prošli put radio sve što je bilo potrebno u nezi bebe, pa će tako biti i ovog puta.


Par se poljubio, uhvatio za ruke i uputio veselo kući, dok je Relja čvrsto držao nosiljku u kojoj je pokrivena belo-roze pelenicom spavala nova članica njihove porodice.

Čestitamo još jednom!

( Glossy )